Judet
Pagini
Categorii
Vopsea de par

Avena Medica  :  firme medicale

AVENA MEDICA va ofera solutia completa de diagnostic: consumabile de laborator, aparatura si reactivi fabricate de producatori de prestigiu din industria medicala. AVENA MEDICA se adreseaza unei game extinse de laboratoare clinice si de cercetare, laboratoare veterinare, precum si laboratoare din industria alimentara si farmaceutica.
Misiunea noastra este de a satisface necesitatile clientilor cu instrumente de diagnostic, consumabile si service, dar si cu diagnostice clinice care sa imbunatateasca ingrijirea pacientului in lumina raportului calitate-pret. Gama noastra de produse acopera integral specialitatile de laborator: chimie clinica, bacteriologie, virusologie, parazitologie, hematologie, coagulare, imunodiagnostic, histologie, medicina legala, biologie moleculara. Pentru a raspunde celor mai recente exigente din domeniul protectiei mediului, va oferim, de asemenea, solutii de protectia mediului avand in vedere substantele periculoase rezultate din activitatea medicala si din alte domenii.
In relatiile cu partnerii nostri de afaceri ne asumam responsabilitatea completa a activitatilor noastre si lucram cu standarde de inalta performanta. Suntem capabili sa recunoastem din vreme noi "trend-uri" si suntem deschisi oricaror idei neconventionale.
Facem tot ce este necesar pentru a asigura satisfacerea clientilor nostri. Ne conducem afacerea in mod integru, fara compromisuri, iar clientii, agentii si distribuitorii nostri sunt considerati partenerii nostri egali de afaceri.

Contact : Bucuresti, ALEEA PACALA NR.11 SECTOR 3

Telefon: 021.344.14.61, 021.344.14.62


Informatii firma
  • Categorie:Aparatura si consumabile Laborator
Adresa

Intra in cont

Email:

Parola:

Cont nou
Promovare

Dezinfectant SANO