Judet
Pagini
Categorii
Vopsea de par

ATTICIA EXIM : firme medicale

Unic distribuitor al aparatelor pentru ozonoterapie OZONOSAN- Germania .
Ozonul medical ca bioregulator în „sistemul cu doze reduse“ s-a consacrat în medicina drept o concepţie de tratament cu o solidă fundamentare ştiinţifică, temeinic documentată şi reflectată în publicaţii de specialitate pe plan internaţional.
Specializat de peste 50 de ani în terapii cu ozon şi oxigen, angajat în cercetare şi în perfecţionarea medicilor, „Dr. Hänsler OZONOSAN“ oferă sisteme perfecte pentru valorificarea ozonului în medicină, igienă şi ştiinţă.
Măsurarea continua a concentraţiei de ozon, ca standard integrant al generatoarelor OZONOSAN , constituie baza unei siguranţe optime pentru terapie şi pacient ...
 ... la care se adaugă experţii noştri în materie de produse medicinale, experimentaţi şi motivaţi, pentru iniţierea în terapie şi în tehnicile de aplicare.
Vă puteţi însuşi bazele practice şi ştiinţifice ale ozonului medicinal la workshop-urile şi congresele noastre desfăşurate în ţară şi în străinătate.
Sistemul de terapie OZONOSAN este întregit în mod optim prin manualele şi îndreptarele noastre, care datorită studiilor, procedeelor terapeutice şi recomandărilor de dozare, sunt considerate astăzi drept lucrări de referinţă pentru utilizatorul de ozon.
Profitaţi de know-how-ul nostru practic şi ştiinţific, de consilierea noastră calificată şi de o viitoare cooperare competentă în toate aspectele privind terapiile cu ozon şi oxigen

Contact : 

Bucuresti, 
Telefon: 0213135024 ; 0721674272 


Informatii firma
  • Categorie:Consumabile si produse de unica folosinta
Adresa

Intra in cont

Email:

Parola:

Cont nou
Promovare

Dezinfectant SANO