Judet
Pagini
Categorii
Vopsea de par

Vreti o ecografie de calitate cu traducere explicita facuta de un specialist endocrinolog?

Consultatii de specialitate in ambulatoriu spital clinic de urgenta pt. copii ,,Grigore Alexandrescu''

Medic primar endocrinolog, competente ecografie, endocrinologie.

 Sfatul medicului Luiza Vitan

 Dr Luiza Vitan atrage atenţia părinţilor să se prezinte cu copilul la endocrinolog de la apariţia primelor semne ale maturizării sexuale precoce. Cele mai mari riscuri ale pubertăţii precoce sunt reprezentate de cauzele tumorale. In astfel de cazuri este vitală stabilirea diagnosticului şi tratamentului chirurgical in faze incipiente. In cazurile in care sunt implicate cauze hormonale, este indicat un tratament medicamentos pentru a bloca temporar activitatea glandelor sexuale. Terapia hormonală permite copilului să-şi continue creşterea. Tratamentul este eficient cu condiţia de a fi instituit căt mai devreme. Dacă se intărzie unu-doi ani, deja tratamentul nu mai poate avea efect asupra creşterii.


 Dr Luiza Vitan despre Instabilitatea emotionala:

 O dată cu schimbările fizice, copiii care se maturizează inainte de vreme se confruntă cu probleme afective. Ei sunt instabili din punct de vedere emoţional, trec brusc de la o stare la alta, plăng uşor. Totodată, modificările hormonale şi emoţionale conduc la tulburări de comportament: timiditate, agresivitate. Pe de altă parte, din cauza sentimentului de a fi diferit faţă de ceilalţi copii de aceeaşi vărstă, un copil cu pubertate precoce se simte stănjenit, complexat, izolat.

 LA FETE. Medicul Luiza Vitan spune că orice caz de pubertate precoce trebuie investigat in primul rănd din punct de vedere al cauzei de apariţie. Se vor exclude in prima fază cauzele tumorale, care necesită tratament complex, sau bolile genetice. Numai in final, dacă medicul nu descoperă o cauză evidentă, poate stabili diagnosticul de pubertate precoce idiopatică (fără cauză cunoscută). Majoritatea cazurilor de pubertate precoce idiopatică se intălnesc la fete. Conform unor teorii recente, aceste cazuri apar din pricina unor grupuri celulare de foarte mici dimensiuni (hamartoame) din hipotalamus, asemănătoare celor care declanşează pubertatea normală.

 DIAGNOSTIC.

 Dr Luiza Vitan precizează că diagnosticul de pubertate precoce se stabileşte in primul rănd pe baza semnelor clinice, la care se adaugă analize de laborator şi investigaţii imagistice (radiografie, ecografie, RMN). Reuşita tratamentului depinde in mare măsură de stabilirea la timp a diagnosticului şi de inceperea tratamentului la o vărstă căt mai mică. Un rol important in descoperirea afecţiunii il are medicul de familie, care poate observa semnele pubertăţii precoce cu ocazia controlului periodic al copiilor.


 In concluzie va astept la consultatii in ambulatoriul de specialitate Dorobanti, a spitalului de urgenta pentru copii ,,Grigore Alexandrescu " cabinetul de endocrinologie.


 Programari la: telefon 021.211.28.04

Iata si cateva explicatii legate depre aspectul pielii si sanatate:


Tenul foarte deschis, cu aspect de ceara poate semnala prezenta anemiei ori a unei carente minerale.
"Cand tegumentele sunt palide, este posibil sa lipseasca fierul din organism, parul sa devina casabil si sa cada mai usor decat in mod obisnuit".

 In cazul lipsei de calciu, pielea poate capata o culoare translucida, iar unghiile si parul devin foarte uscate. Aspectul pielii sufera unele modificari si in cazul bolilor de tiroida, specifica fiind culoarea rosie. "La persoanele care sufera de hipertiroidie, pielea se inroseste de la bust in sus".

 Sper ca sfaturile mele au fost bine primite si veti avea grija ca la primele semne sa veniti de urgenta la o consultatie unde pe langa tratamentul medicamentos va voi da si elemente de nutritie de care trebuie sa tineti seama pentru un corp sanatos.

 Nu uitati prevenirea este mult mai usor de facut decat tratarea in stare avansata a unei boli !
 Cu multa dragoste si pasiune medicala va astept la cabinetul de endocrinologie din Calea Dorobantilor nr. 58, sector 1, Bucuresti.
  Dr. Luiza Vitan

 

 

 

 

Cautari frecvente:

Doctor pediatru Bucuresti ,

Doctor de copii

Spital de copii

Grigore Alexandrescu

Informatii firma
  • Categorie:Endocrinologie
  • Contact:Vitan Luiza
  • Telefon:021.211.28.04
  • Email:luizavitan@yahoo.com
  • Website:
Adresa
  • Judet:Bucuresti
  • Oras:Sector 1
  • Strada:Calea Dorobantilor Numar:58

Engleza
Want an explicit translation quality ultrasound done by a specialist endocrinologist? Consulting specialist outpatient clinical hospital for emergency. children,''Grigore Alexandrescu Senior endocrinologist, competent ultrasound, endocrinology.
Spaniola
¿Quieres un ultrasonido calidad de la traducción explícita realizada por un endocrinólogo especialista? Ambulatorios especializados de consultoría clínica hospital por emergencia. los niños'', Grigore Alexandrescu Senior endocrinólogo, ultrasonido competentes, la endocrinología.
Italiana
Voglio un esplicito ultrasuoni qualità della traduzione fatta da un endocrinologo specialista? Specialista di consulenza ambulatoriale ospedaliero per l'emergenza clinica. bambini,''Grigore Alexandrescu Senior endocrinologo, ecografia competente, endocrinologia.
Franceza
Vous voulez une qualité de traduction échographie explicite faite par un endocrinologue spécialiste? Cliniques ambulatoires spécialisés de consultation pour l'hôpital d'urgence. enfants,''Grigore Alexandrescu principal endocrinologue, échographie compétente, de l'endocrinologie.
Germana
Willst du eine explizite Qualität der Übersetzung Ultraschall Endokrinologen erfolgen durch einen Spezialisten? Consulting spezialisierte ambulante klinische Krankenhaus für Notfälle. Kinder,''Grigore Alexandrescu Senior Endokrinologen, kompetente Ultraschall, Endokrinologie.
Rusa
Хотите явных ультразвуковых качества перевод, сделанный специалистом эндокринолог? Консультации специалистов амбулаторно клинической больницы для чрезвычайных ситуаций. детей,''Григоре Александреску старший эндокринолог, компетентные УЗИ, эндокринология.
Portugheza
Quer um ultra-som de qualidade explícita tradução feita por um endocrinologista especializado? Especialista clínico ambulatorial de emergência para o hospital Consulting. crianças'', Grigore Alexandrescu endocrinologista sênior, ultra competente, endocrinologia.
Intra in cont

Email:

Parola:

Cont nou
Promovare

Dezinfectant SANO